Печеливши от лятната кампанията на ФК "Кеш Експрес Сървис" ЕООД

 
 
 

ТЕЛЕВИЗОР

печелят

 
  м. Юни  
1. Веселина Атанасова    гр. Ямбол 
2. Мехмед Мехмед   гр. Хасково
3. Анка Колева   гр. Стара Загора
4. Атанас Караиванов   гр. Две могили
5. Роза Йорданова   гр. Асеновград
     
 

МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН

печелят

 
 

м. Юни

 
1. Кольо Колев   гр. Монтана
2. Росен Мишев   гр. Пловдив
3. Десислава Нешева   гр. Ловеч
4. Рада Панкова   гр. Стражица
5. Стефан Райков   гр. София
     
 

СТЕРЕО УРЕДБА

печелят

 
  м. Юни  
1. Иван Лазаров   гр. Карлово
2. Пламен Проданов   гр. Тутракан
3. Георги Георгиев   гр. Ботевград
4. Митко Кузев   гр. Септември
5. Данаил Личев   гр. Плевен

 

Обратно към всички

FACEBOOK
Google+