За нас | Cash Express Service

За нас

Western Union e доказана наднационална компания, чийто потенциал се гради на 145 години опит в сферата на паричните преводи. От 2001 г. насам дружеството ФК “Кеш Експрес Сървис” ЕООД, съвместно със свои партньори, предлага услугите на WU за осъществяването на международни парични преводи. Мрежата от подагенти в страната непрестанно се разширява и днес можете да ни намерите в над 1900 локации на територията на България. Съвместната работа на Кеш Експрес и Western Union е умело съчетаване на потенциал, знания, иновации и опит, за което свидетелства ефективността, високото качество и бързина на работата. Ние ви гарантираме сигурни и безпроблемни парични преводи от и до различни точки на света.

Western Union се радва на лидерство не само в страната, но и отвъд нейните граници.

Със своите над 525 000 представителства в повече от 200 държави ние утвърждаваме челната си позиция и ви позволяваме никога да не сте далеч от своите близки, приятели и бизнес партньори. Разчитайте на предоставяните от нас услуги и заедно ще се погрижим за финансовите ви потребности.

Във всеки от офисите ще бъдете посрещнат от висококвалифицирани и добре обучени служители с опит в сферата. Не се колебайте при въпроси от всякакво естество да потърсите своите отговори при тях. На разположение на нашите потребители е центърът за обслужване на клиенти, където специално внимание ще бъде обърнато на вашия проблем.

Зад осъществяването на услугите на Western Union стоят няколко сектора, които постоянно са във връзка с нашите агенти. Отдел “Маркетинг и бизнес” е основно насочен към поддържане на доверието у съществуващите клиенти и непрестанно спечелване на нови, докато от своя страна отделът по продажбите се занимава с разширяване на мрежата от агенти с цел достигане нови локациите, на които да може да намерите услугите на WU. Финансовият отдел е отговорен за стабилността на компанията, докато отдел за прилагане на регулациите и защитата на потребителите отговаря за използването и прилагането на всички законови разпоредби.

×